Sport 6 August 2012 11:31
Steaua s-a impus cu 5-1 in meciul de pe Arena Nationala cu Universitatea Cluj, un meci cu un gol in prima repriza si cinci dupa pauza.

Intr-o adevarata sauna pe Arena Nationala, Steaua si U Cluj abia au reusit sa lege cateva faze de joc. Caldura infernalaa sleit de puteri jucatorii celor doua echipe, care au izbutit totusi sa arate si ceva fotbal celor peste 14.000 de spectatori prezenti in tribune, potrivit OnlineSport.ro.

Centrarile lui Bourceanu din faze fixe si cele ale lui Tanase din actiune au dat in cateva faze emotii defensivei ardelene, care a trebuit sa fie mereu cu ochii pe Nikolic si Adi Rocha. Pe cel din urma l-au scapat insa din marcaj fundasii clujeni in minutul 15 si Rocha a deschis scorul cu capul de langa bara, dupa o excelenta centrare de pe dreapta de la Georgievski.

Daca oaspetii s-au vazut mai rar in ofensiva, fiind mereu preocupati sa se apere in fata atacurilor prelungite ale ros-albastrilor, acestia din urma au fost ceva mai activi in jumatatea adversa. Pana la pauza, desi nu au mai fost mari ocazii de gol, Steaua a mai amenintat de cateva ori careul advers prin aparitiile la finalizare ale lui Nikolic, Tanase, Chipciu sau chiar Lucian Filip.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.