Gigi Becali il vrea pe romanul de la Galatasaray daca gruparea turca il va cumpara pe Plesan

Gigi Becali a declarat ieri ca, daca impresarul Florin Iacob este om de onoare, atacantul senegalez Gueye Mansour, de la "Poli" AEK Timisoara va ajunge la echipa sa, asa cum a fost intelegerea. "M-am inteles la telefon cu Iacob, l-am intrebat daca pot sa anunt ca Mansour este al Stelei, iar el a zis ca da. Am batut palma, iar daca este om de onoare, ar trebui ca Mansour sa semneze cu Steaua. Iacob mi-a spus ca jucatorul poate pleca oricand, iar Timisoara va incasa jumatate din suma de transfer", a precizat Becali, care a discutat si cu presedintele CA al lui "Poli" AEK, Anton Dobos. "Mi-a spus ca Steaua i-a oferit mult ca jucator si n-o sa-i faca probleme. Eu i-am transmis ca macar sa nu ne puna bete in roate", a comentat Becali. Acesta a precizat ca vrea ca echipa sa sa se bata cu marile puteri ale Europei, nu cu Dinamo si Rapid.

Patronul stelist a declarat ca, pe langa Rachita, cu care contractul a fost reziliat, vor pleca de la Steaua in aceasta iarna Falemi si Pitu. Gigi Becali a mai declarat ca, in cazul in care Mihaita Plesan va fi transferat la Galatasaray, ar dori sa-l achizitioneze pe Ovidiu Petre de la gruparea turca. "Ma gandeam de dimineata la o combinatie cu Galatasaray. Daca-l iau ei pe Plesan, sa-l luam noi pe Ovidiu Petre, dar astea sunt doar ganduri. Avem nevoie de un numar zece, in vara probabil Dorinel Munteanu va trebui inlocuit sau sa-l ai de rezerva o repriza", a spus Gigi Becali. Acesta a precizat ca nu are ce sa discute cu patronul Craiovei, Dinel Staicu. "La mine pe birou este o statuie cu Sfantul Gheorghe, iar la el este Stalin. Ce poti sa vorbesti cu un om care tine o statuie cu cel mai mare criminal al omenirii? Pe maresalul Antonescu n-ai voie sa-l tii, dar pe Stalin, da. Ce circ este in tara asta... Cand o sa mai vorbesc cu Staicu? Cand mi-o face si mie o statuie ca a lui Stalin", a spus Gigi Becali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.