Ion Craciunescu a fost destituit miercuri din functia de presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor de Comitetul Executiv.

Sefii cluburilor au reusit sa-l dea afara pe Ion Craciunescu dupa cateva luni de consultari. 12 echipe au cerut plecarea lui Craciunescu, iar Comitetul Executiv a aprobat propunerea, scrie OnlineSport.ro.

Cluburile au motivat dorința de a scapa de Craciunescu pe seama arbitrajelor proaste din ultimul timp. Craciunescu a fost acuzat ca este omul lui CFR Cluj, insa fatal i-a fost scandalul sexual in care a fost implicat.

"Am fost demis astazi de Comitetul Executiv fara niciun motiv. Asa au vrut cluburile din Divizia A si asa s-a hotarat. Mie nu mi s-a comunicat niciun motiv. Pur si simplu m-au demis", a spus Craciunescu.

El a adaugat ca un singur membru al Comitetului Executiv a votat impotriva propunerii de demitere si este convins ca "totul a fost o lucratura ca la carte". "Votul a fost ca la carte, ce sa mai vorbim. Dragomir a lipsit de la sedinta, asa ca au fost noua voturi pentru, unul impotriva si o abtinere. E amuzat, a fost si unul impotriva, ca sa nu se stie ce si cum... a fost o lucratura, dar asta este", a explicat fostul presedinte al CCA.

Ion Craciunescu nu isi reproseaza nimic si este de parere ca "din punct de vedere uman nimeni nu putea face mai mult" in timpul cat a fost presedinte al CCA. "Eu nu am ce sa imi reprosez, chiar nu am. Lucrurile au fost pregatite foarte bine pentru decizia de azi. Asta este. Nu pot sa compar mandatul de acum cu cel precedent pentru ca asta ultimul a fost mai scurt, doar noua luni. Dar la ce dezastru am gasit la CCA din punct de vedere uman nimeni nu putea face mai mult", a precizat Ion Craciunescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.