Atacantul echipei FC Vaslui, Marius Niculae, si team managerul Daniel Stanciu au fost implicati luni intr-un scandal monstru in municipiul Barlad.

Marius Niculae si Daniel Stanciu se aflau in masini diferite si se indreptau dinspre Barlad spre Vaslui, potrivit OnlineSport.ro.

In momentul in care se aflau pe un pod aflat in reparatii, Niculae si Stanciu au refuzat sa acorde prioritate mașinilor care veneau din sens invers si au fost blocati de o masina in care se afla un tanar in varsta de 29 de ani, insotit de tatal sau.

Niculae si Stanciu au coborat din masini si, potrivit martorilor, s-au luat la bataie cu cei doi pasageri ai celeilalte masini.

Daca Niculae a facut fata cu brio bataii, team managerul Daniel Stanciu a fost lovit de mai multe ori si a fost aruncat de pe un pod de 3 metri inaltime. El a ajuns la spital si are mana fracturata.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.