Mircea Badea si Victor Ciutacu au insultat-o pe Alina Dumitru, deoarece vicecampioana olimpica a declarat ca nu intentioneaza sa voteze.

Victor Ciutacu a comentat pe Twitter declaratia facuta duminica, de Alina Dumitru, in care aceasta spunea ca nu a votat la referendum pentru ca nu o intereseaza situatia politica, si a subliniat ca in urma cu patru ani, dupa aurul de la Beijing, a fost sunata de presedintele Traian Basescu, iar acum nu a mai sunat-o nimeni, relateaza hotnews.ro.

"Idolita snobilor cu acces la net, Alina Dumitru, e vexata ca n-au sunat-o nici suspendatul, nici interimarul. Deci nu voteaza, nu se baga", a scris Ciutacu, pe Twitter, potrivit B1 TV. "O doare mana cu care voteaza pentru ca a batut-o brazilianca la zero", a comentat si Badea.

Ulterior, dupa ce un alt utilizator de Twitter a scris ca "Vaca e o vaca pentru ca asa s-a nascut", Ciutacu a confirmat: "Exact".

Intrebata de B1TV cum comenteaza postarile de pe Twitter ale lui Victor Ciutacu, sportiva a raspuns:

"Poate daca el crede ca fac sport si fac sacrificii sa aduc faima Romaniei, sa mi se aduca asemenea chestii nu mai am cuvinte. In loc sa vorbeasca de bine, ei tot de rau, adica tot politica o baga. Nici nu trebuiau sa aduca vorba de chestia asta, trebuiau sa taca din gura, felicitari si atata tot, mai bine nu zicea nimic. Eu nu m-am asteptat din partea lor sa aud asemenea cuvinte, eu nu cred ca am vorbit vreodata pe cineva de rau".

Alina Dumitru i-a adus Romaniei prima medalie la Jocurile Olimpice de la Londra, castigand sambata medalia de argint in proba de judo feminin, categoria 48 de kilograme.

Citeste si:
Romică Țociu și Mircea Radu, mesaje dureroase după decesul lui...
Romică Țociu și Mircea Radu,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.