Scrima, canotajul si tirul sportiv sunt cateva dintre probele care au compus programul olimpic de duminica al Romaniei.

[UPDATE] Scrima - Sabie

Rares Dumitrescu a pierdut doua meciuri la rand sambata seara si s-a calificat pe locul patru in proba de sabie. Dumitrescu a pierdut semifinala impotriva italianului Diego Occuzzi, apoi a pierdut finala mica impotriva rusului Nikolay Kovalev.

Sabrerul Rares Dumitrescu (29 de ani) a ajuns in semifinale dupa ce l-a infruntat americanul Daryl Homer (22 ani) in sferturi. Dumitrescu l-a invins pe sabrerul mai tanar cu sapte ani cu scorul de 15 la 13.

Judo

Andreea Chitu a ratat calificarea in turul trei al concursului de judo (categoria 52 de kilograme), sportiva din Romania fiind invinsa de Ilse Heylen (Belgia). Din pacate, Dan Fasie (judo - categoria 66 kilograme) a fost invins din primul tur (a fost depasit de francezul David Larose), scrie hotnews.ro.

Tenis de masa

Jucatoarea romana de tenis de masa Elisabeta Samara s-a calificat, duminica, in turul trei al probei de simplu. Samara s-a impus cu scorul de 4-1 (7-11, 11-7, 13-11, 11-6, 11-8) in fata sportivei egiptene Dina Meshref.

In turul trei, Samara o va intalni, tot astazi, de la ora 23.00, pe jucatoarea Yana Tie din Hong Kong, a saptea favorita a competitiei, anunta gandul.info.

Inot

Sportiva Camelia Potec a ratat calificarea in finala probei de 400 metri liber, din cadrul concursului de natatie, de duminica, de la Jocurile Olimpice de la Londra.

Camelia Potec a luat startul in seria a treia, incheind pe locul 6, cu timpul de 4:11.43 minute, scrie zf.ro.

Camelia Potec va lua startul si in proba de 200 si 800 de metri liber.

Canotaj

Duminica s-au desfasurat seriile de calificare la canotaj feminin, in proba de 8+1, scrie antena3.ro.

Romania a incheiat pe locul doi in seria a 2-a, la aproape o ambarcatiune distanta de Canada, si va merge in recalificari. Canada, care a terminat cursa in 6 minute si 13,91 secunde, cu un timp mai bun decat SUA, s-a calificat direct in finala.

Citeste si:
Momente tensionate la America Express. Bianca Adam a început să...
Momente tensionate la America...

Echipajul Romaniei este format din: Cristina Grigoras, Eniko Mironcic, Camelia Lupascu, Roxana Cogianu, Adelina Cojocariu, Ioana Rotaru, Nicoleta Albu, Teodora Gidoiu, Irina Dorneanu

Din prima serie, Australia, Marea Britanie si Germania merg in recalificari, alaturi de Romania si Olanda. Recalificarile se disputa marti 31 iulie, cele mai bune patru echipaje urmand sa se califice in finala. Finala este programata pentru joi, 2 august.

Tir Sportiv

Duminica au avut loc, in cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra, calificarile in proba de skeet, la tir feminin, relataza aceeasi sursa.

Lucia Liliana Mihalache
a avut o prima runda excelenta in care a realizat punctajul maxim de 25, aflandu-se la egalitate pe primul loc cu alte doua sportive, insa nu a reusit sa se mentina intre primele sase sportive si dupa rundele a doua si a treia.

Citeste si:
Halterofilul Razvan Martin, medaliat la JO 2012, depistat pozitiv
Halterofilul Razvan Martin,...

Cu cate 20 de puncte in urmatoarele runde, Lucia Mihalache a acumulat 65 de puncte si s-a clasat la final pe locul 12 din 17, doar primele sase sportive calificandu-se in finala.

JO 2012: Prima zi, prima medalie pentru Romania


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.