Steaua s-a impus cu 1-0 in Ghencea in prima etapa, contra celor de la Concordia Chiajna, gratie golului inscris din offside de Raul Rusescu.

Dupa un prim sfert de ora in care Chiajna a presat mai mult in Ghencea si Steaua doar s-a aparat departe de propria poarta, prima faza de poarta a venit in minutul 15, la sutul lui Florin Costea, care nu a prins cadrul porti. Acelasi Costea a ratat incredibil dupa cateva minute, cand a primit o pasa ideala din dreapta de la Chipciu, dar a trimis cu capul din numai 7 metri peste poarta, scrie OnlineSport.ro.

Stelistii au tratat in continuare cu mare atentie disputa, preferand posesia mai buna a Chiajnei pentru a se apara cu exactitate. Elevii lui Reghecampf n-au ignorat insa nici ofensiva, iar in minutul 27 au fost din nou in fata golului. Adi Rocha a primit din stanga de la Tanase in marginea careului mic, dar mingea sutata de el cu putere a zguduit transversala.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.