Serviciile secrete din intreaga lume sunt in stare de alerta maxima pentru a preintampina repetarea masacrului la JO de la Munchen, din 1972.

Potrivit jurnalistilor britanici, inamicul public numarul unu in cazul Jocurilor Olimpice este barbatul suspectat ca ar fi participat la atentatul sangeros de saptamana trecuta de la Burgas.

Adevarata identitate a suspectului nu este cunoscuta pana in acest moment, singurele informatii detinute de anchetatori fiind ca barbatul ar circula cu un pasaport american.

ATENTAT CU BOMBA in statiunea bulgara Burgas

Agentii Mossad susțin ca suspectul ar face parte dintr-o celula terorista iraniana, al carei scop ar fi acela de a comite un atentat asupra echipei olimpice israeliene, asa cum s-a intamplat in urma cu 40 de ani, la JO de la Munchen din 1972, scrie evz.

„Suntem in alerta”, a declarat pentru CBS Benjamin Netanyahu, premierul Israelului. Operatiunea declansata de Mossad, serviciul secret israelian, se numeste „Baioneta”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.