Implinirea a 100 de ani de la infiintare a Federatiei Romane de Atletism a fost marcata de un eveniment special la care au luat parte ASR Principesa Mostenitoare Margareta si Printul Radu.

Evenimentul de marti, de la Palatul Elisabeta, va fi urmat, in luna noiembrie, de o alta ceremonie, in cadrul careia Alteta Sa Regala Regele Mihai va acorda Federatiei Romane de Atletism Crucea Casei Regale a Romaniei.

Aceasta distinctie care se acorda, printre altele, institutiilor si organizatiilor care au adus o contributie importanta la promovarea efortului Casei Regale in serviciul Romaniei.

"Pe data de 2 noimebrie, societatea romaneasca va sarbatori 100 de ani de performanta, de profesionalism. De ce are loc aceasta prima sarbatoare a centenarului atletilor romani la Casa Regala? Pentru ca federatia si Casa Regala sunt deopotriva centenare. Au lucrat impreuna din prima clipa a fiintei lor si continua sa fie impreuna gratie atletilor romani. Ei dau o lectie societatii romanesti despre ceea ce inseamna sa respecti traditia si continuitatea statala romaneasca”, a declarat Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei cu ocazia festivitatii, potrivit mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.