Sandu va propune azi spre aprobare infiintarea acestui post pentru Ionut Lupescu.
Dupa incheierea alegerilor si numirea noului Comitet Executiv, toata lumea se intreba ce se va intampla cu Ionut Lupescu .

Intr-un tarziu, Nasu’ a anuntat ca Lupescu si alti membri ai 'Genereatiei de Aur>> care i s-au alaturat, Prunea, Prodan si Belodedici, nu vor fi lasati de izbeliste, ultimul urmand a fi director tehnic la nationala de tineret. "Asa cum am promis, Lupescu va lucra alaturi de mine. El va fi director executiv, iar langa el vor mai veni alti fosti jucatori pentru a ocupa alte doua functii, cea de director adjunct si cea de director pe probleme internationale si de marketing. Maine (n.r. - azi) voi propune C. Ex. infiintarea noilor posturi", a declarat presedintele FRF. Daca pana acum toata lumea ii reprosa lipsa rezultatelor la echipele nationale, Nasu’ a scapat si de aceasta povara. O va arunca asupra lui Lupescu. "Incepand din acest mandat, presedintele nu va mai purta raspunderea pentru eventualele esecuri ale echipelor nationale. Eu voi avea grija doar de politica FRF", a spus, cu viclenie, Sandu.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.