Echipa Dinamo Bucuresti a castigat, sambata, Supercupa Romaniei, dupa ce a invins echipa CFR Cluj in finala disputata pe Arena Nationala

Meciul s-a terminat cu scorul general de 6-4 (0-1, 1-1, 2-2) dupa executarea loviturilor de departajare, relateaza MEDIAFAX. La meci au participat in public peste 10.000 de suporteri.

Golurile meciului au fost marcate de Valente '36, Kapetanos '102 / Tucudean '62, '101.

1-0, min 36: Valente a inscris cu un sut de la 20 de metri din zona centrala dupa ce a primit o pasa de la Muresan, care a recuperat o minge trimisa gresit de Pulhac din aut.

1-1, min 62: Tucudean a marcat cu un sut la coltul scurt de la 12 metri lateral drepta, dupa ce a primit o pasa de peste de peste 50 de metri de la Nica.

2-1, min 101: Tucudean a adus echipa sa in avantaj, dupa ce a inscris cu un sut puternic din interiorul careului, dupa o pasa peste linia de aparare a clujenilor a lui Curtean.

2-2, min 102: Kapetanos a trimis mingea cu capul in poarta de la sase metri, dupa o centrare a lui Sougou de pe partea stanga.

In minutul 65, Cadu a fost eliminat dupa ce a primit al doilea cartonas galben.

Loviturile de departajare (scor 4-2 pentru Dinamo) au fost executate de urmatorii jucatori:

Alexe - a marcat, C. Matei - a marcat, C. Munteanu - a marcat, Tucudean - a ratat (a aparat Stancioiu), D. Grigore - a marcat / Kapetanos - a marcat, Sougou - a ratat (a trimis in bara transversala), Hora - a ratat (sut peste poarta), Muresan - a marcat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.