Romania este dubla campioana europeana en-titre la acest frumos sport.

Noua detinatoare a Cupei Romaniei la Minifotbal este formatia Juventus. Nu Juventus Torino, ci Juventus Sibiu, formatie care este antrenata si sponsorizata de un italian indragostit de Romania. Participant pentru a doua oara la competitia nationala care reuneste detinatoarele cupelor locale la minifotbal, Massimo Spagli a reusit, dupa finala pierduta anul trecut, sa faca un pas inainte anul acesta, jucatorii sai castigand fara drept de apel finala competitiei, disputata cu Autoland Hosu Zalau.

Cu bronzul au plecat acasa Dracii Rosii Medias, o echipa foarte ambitioasa care a fost la un minut distanta sa ajunga in finala mare, jucatorul acestora Teodor Macarie fiind declarat cel mai bun jucator al Cupei Romaniei. Design Construct Brasov termina competitia pe locul patru si asteapta revansa de anul urmator.

"An de an, observam cum echipele care vin la competitiile nationale cresc ca valoare si implicare, ceea ce inseamna placerea jocului de minifotbal este inca vie", a spus Razvan Burleanu intr-un comunicat. "Este un lucru imbucurator nu numai pentru spectatori, ci si pentru sperantele pe care ni le punem in echipa nationala de minifotbal a Romaniei, in perspectiva apropiatului campionat european din aceasta toamna."

Romania este, de altfel, dubla campioana europeana en-titre la acest frumos sport care aduna, in aproape toate judetele tarii, peste 30.000 de jucatori legitimați. "La Iasi, la cea de-a treia editie a Cupei Romaniei, ne-am aflat la numai o suta de kilometri distanta de Chisinau, gazda apropiatului campionat european", a spus presedintele forului continental, adaugand ca la aceasta competitie au fost remarcati cativa jucatori de valoare, potentiali internationali ai Romaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.