Etapa a XIII-a a Diviziei A a fost una mizerabila pentru dinamovisti. Cocotati pe un ecart de cinci puncte fata de ocupanta locului secund, Steaua, elevii lui Andone au facut act de prezenta. Desi au dominat steril in fata unei defensive asezate incrancenat de Sorinaccio sa nu ia gol, Dinamo a suferit la constructie. Putinele ocazii clare au fost tratate superficial, iar apararea a continuat seria evolutiilor aproximative. Avantajul pitestenilor, intervenit prin autogolul lui Daouda, jucator second-hand cu joc pe masura, a fost cu greu anulat de dinamovisti. Grigorie a egalat in repriza secunda, insa argesenii au plecat din Stefan cel Mare cu trei puncte dupa golul lui Nastasie.

Rapid a trecut lejer de echipa lui Dorinel Munteanu printr-un gol marcat de Niculae la mijlocul primei reprize intr-un joc fara emotii pentru rapidisti. Hagi a debutat fericit la Poli Timisoara neavand de facut decat sa concretizeze in teren superioritatea valorica evidenta a elevilor sai in fata galatenilor de la Otelul. Tot la primul meci ca tehnician in Romania, Bergodi a obtinut un punct la Targu Jiu cu FC National. Jiul a invins la Bacau o echipa in vrie, iar Poli Iasi i-a administrat o noua infrangere Vasluiului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.