Federatia Romana de Fotbal a anuntat ca nu a negociat si nici nu o va face cu finantatorul Adrian Mititelu privind revenirea clubului Universitatea Craiova in competitia sportiva ca urmare a deciziei Curtii de Apel.

Mititelu a trimis nota de plata catre FRF

"Presupusul barter (8 milioane de euro, plus cativa jucatori) propus, chipurile, de FRF domnului Adrian Mititelu nu reprezinta altceva decat o minciuna sfruntata. Nu a existat, nu exista si nu va exista nicio negociere intre Federatia Romana de Fotbal si persoana mentionata mai sus. Se cunosc prea bine punctul de vedere al presedintelui FRF si hotararile Adunarii Generale a FRF din 14 mai. In rest, Inalta Curte de Casatie si Justitie se va pronunta", se precizeaza pe site-ul FRF.

Universitatea Craiova risca sa fie dezafiliata din nou

Curtea de Apel Bucuresti a admis cererea clubului Universitatea Craiova de anulare a excluderii provizorii a gruparii conduse de Adrian Mititelu, hotarata de Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal in 20 iulie 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.