Fostul tenisman s-a declarat dezamagit, intr-un comunicat, de faptul ca ATP a interzis zgura albastra la competitiile ATP World Tour din 2013.

Tiriac este de parere ca studiile realizate si raspunsurile primite de la televiziunile care transmit partidele de tenis arata ca un contrast intre zgura albastra si mingea galbena este mai bun fata de orice alta combinatie.

"Din acest motiv s-a adoptat o alta culoare la US Open si Australian Open... Majoritatea turneelor pe suprafata rapida vor adopta culoarea albastra. Am inteles ca si la competitiile de hochei pe iarba de la Jocurile Olimpice la Londra se va juca pe iarba artificiala albastra. Si atunci, de ce sa nu fie si zgura albastra? Sincera mea parere este ca viitorul este albastru, dar ca sa fie asa, este nevoie ca si jucatorii sa fie convinsi, la fel ca si cei care conduc sportul nostru", a mai spus Tiriac, potrivit mediafax.

ATP a anuntat pe site-ul oficial ca la competitiile ATP World Tour din 2013, nu va fi permisa zgura albastra. In 2011, ATP a permis ca turneul de la Madrid sa foloseasca zgura albastra numai in 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.