Sport 25 Iunie 2012 10:07
Italia si Anglia au ramas la egalitate timp de 120 de minute in pofida numeroaselor sanse de gol, pentru ca in cele din urma italienii sa se impuna la loviturile de departajare cu 4-2.

Cesare Prandelli, selectionerul Italiei, a promis un fotbal deschis si s-a tinut de cuvant. Poate cea mai ofensiva echipa a Italiei din ultimii 20 de ani a avut in cele 120 de minute nu mai putin de 36 de suturi spre poarta engleza. Opt dintre acestea au fost pe spatiul portii lui Hart. Prin comparatie, Anglia a adunat noua suturi spre poarta si dintre care patru pe cadrul portii, scrie OnlineSport.ro.

Italienii au inceput partida in jumatatea engleza si nu au avut nevoie decat de patru minute pentru a rata prima ocazie. De Rossi nu a stat prea mult pe ganduri la o faza prelungita de atac si a trimis din afara careului un sut in forta care a intalnit bara.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.