Bacauanul Dumitru Sechelariu il considera vinovat pe antrenorul Stelei de eclipsa de forma pe care o traverseaza atacantul Andrei Cristea, dupa meciul cu Valencia.

"Valoreaza 20 de milioane de dolari. Va fi o mare afacere", spunea extaziat Gigi Becali despre Andrei Cristea dupa ce fostul bacauan marcase doua goluri impotriva Valenciei.

La noua luni de la acel meci de pomina, cariera fotbalistului inca se raporteaza la acea partida. Inexplicabil, evolutiile sale ulterioare au fost lipsite de consistenta. Cristea pare a nu se simti confortabil in mandatul lui Protasov, el nereusind sa pledeze in favoarea calitatilor sale. "El este un fotbalist care pune mereu meseria pe primul plan. A inceput bine in Ghencea, dar poate a fost tradat si de mentalitatea fotbalistului roman care, dupa ce este ridicat in slavi, o lasa mai moale", ne declara Marian Ciudin, primul antrenor al lui Andrei.

Tehnicianul a explicat si inadaptarea fostului sau elev la rigorile tactice ale lui Protasov. "Pe el nu-l prinde postura de atacant veritabil. Ii convine mai mult sa plece din spatele varfurilor pentru ca poate face uz de viteza si de tehnica". Mult mai vehement este Dumitru Sechelariu, patronul lui FCM Bacau.

"Il stiu bine pe Cristea si sunt convins ca nu are probleme de ordin psihic. Probabil Protasov nu-l are la suflet. Altfel nu-mi explic cum unui jucator care bate de unul singur Valencia nu i se mai acorda nici o sansa. Sigur, fiecare antrenor are filozofia lui despre fotbal, dar cei care vor pierde sunt cei de la Steaua. Chiar atunci cand Steaua juca in superioritate numerica, Cristea nu era trimis la incalzire", a spus Sechelariu. In cazul unui transfer in strainatate, lui "Seche" i se cuvin 30 de procente din suma incasata de Steaua.

"Eu ma pregatesc in continuare cu seriozitate pentru a prinde un post de titular."
Andrei Cristea


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.