Spania gazduieste azi cel mai asteptat meci al anului. Clasicul Real Madrid - Barcelona, fiesta iberica, promite un spectacol de zile mari. Brazilieni. Nu mai putin de 10 brazilieni se vor infrunta in meciul de asta-seara. Ronaldinho, Deco (brazilian naturalizat portughez), Edmilson, Motta, Sylvinho si Belletti, la oaspeti, Roberto Carlos, Baptista si Robinho la gazde. Totodata, antrenorul echipei madrilenilor este tot brazilian, Wanderlei Luxemburgo. Statistica. Barcelona a jucat 75 de meciuri in campionat pe terenul celor de la Madrid. Au fost 48 de victorii ale Realului, 13 ale Barcei si 14 remize.

Meciul e transmis in direct la TV Sport

Record. Olandezul Johan Cruyff, cu opt meciuri, este antrenorul care a condus FC Barcelona de pe banca de cele mai multe ori in partidele cu Real Madrid. Mingi. inainte de meci, cele doua echipe vor beneficia de cate 10 mingi pentru incalzire. Mingile de antrenament cantaresc 800 de grame, iar cele de joc intre 1.000 si 1.200 de grame. Pentru aceasta partida vor exista 15 copii de mingi. Consum. in vestiar, jucatorii antrenati de Luxemburgo si Rijkaard vor putea consuma 100 de litri de apa, 200 de sticle de suc, opt litri de cafea, opt de ceai, 16 litri de lapte, precum si fructe.

Arbitri. Cei patru arbitri ai meciului vor dispune de un kilogram de fructe, 20 de sticle de apa, 20 de sticle de suc, cinci litri de iaurt, un litru de cafea, unul de ceai, unul de lapte, precum si sandvisuri si prajituri. Ei vor avea la dispozitie 14 prosoape si, daca este necesar, un masor. Televizare. Partida Real Madrid - FC Barcelona va avea loc, astazi, de la ora 21.00, pe stadionul Santiago Bernabeu si va fi transmisa in direct de TV Sport.

Real - Barca

Real: Casillas - Michel Salgado, Sergio Ramos, Ivan Helguera, Roberto Carlos - Zidane, Pablo Garcia, Beckham - Raul, Baptista, Ronaldo. Antrenor: Wanderlei Luxemburgo. Rezerve: Diego Lopez - Diogo, Mejia, Pavon, Gravesen, Robinho, Soldado.

Barca: Victor Valdes - Oleguer, Puyol, Marquez, Silvinho - Motta, Xavi, Deco, Giuly - Eto'o, Ronaldinho. Antrenor: Frank Rijkaard. Rezerve: Jorquera - Edmilson, Van Bronckhorst, Gabri, Iniesta, Messi, Larsson.

Arbitru: Eduardo Iturralde Gonzalez.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.