Sport 17 Iunie 2012 11:44
Spania s-a impus in stil de mare campioana in fata Irlandei, scor 4-0 (1-0), un meci controlat de la un capat la celalalt de iberici.

Conform calculelor hartiei, singura necunoscuta a meciului dintre Spania si Irlanda din Grupa C era diferenta de scor la care vor castiga ibericii. Desi au facut doar o remiza in primul meci de la Euro 2012 cu Italia, spaniolii erau favoriti certi in meciul cu irlandezii, care au pierdut categoric cu 3-1 intalnirea cu Croatia, scrie OnlineSport.ro.

Pe o ploaie deasa si suparatoare, la Gdansk s-a jucat intr-o singura directie. Meciul s-a disputat mai mult in jumatatea de teren a irlandezilor, care au facut cu greu fata atacurilor in serie ale ibericilor. Asta mai ales pentru ca trupa lui Vicente del Bosque a deschis scorul inca din minutul 4 prin Fernando Torres. Faza a inceput de la o greseala comisa de Dunne in fata lui David Silva. Torres a profitat, furandu-i mingea in marginea careului pentru a inscrie apoi fara probleme.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.