La sfarsitul acestei saptamani sub organizarea Federatiei de Minifotbal din Romania vor debuta fazele regionale pentru calificarea la Campionatul National de Minifotbal.

Ca urmare a dezvoltarii de la an la an a minifotbalului in tara noastra, federatia de minifotbal a luat decizia constituirii unei faze regionale pentru calificarea in fazele superioare.

Anul acesta la Campionatul National de Minifotbal vor lua parte doar cele mai bune 20 de echipe din intreaga tara care isi vor disputa pentru cea de-a VI-a editie trofeul national. Datorita palmaresului castigatoarele campionatelor din Iasi, Zalau, Timisoara, Bacau, Ploiesti si Deva sunt calificate direct in ultima faza a competitiei. Acestora li se adauga si echipa campioana a editiei precedente, Consiliul Judetean Buzau. Pentru celelalte 13 locuri se vor intrece alte 39 de echipe campioane din tot atatea campionate organizate la nivel loca in intreaga tara care vor fi repartizate in 13 grupe in 4 faze regionale.

In faza urmatoare a competitiei urmeaza sa se califice castigatoarele fiecarei grupe, pentru ca in perioada 5-8 iulie la Deva sa aiba loc cel mai asteptat eveniment al acestui an pentru minifotbalul romanesc, Campionatul National de Minifotbal.

Minifotbalul se afla in continuare pe un trend ascendent, pana la finalul anului 2013 urmand sa acoperim toate judetele Romaniei si sa demaram campionate de minifotbal si in localitati cu un numar mai mic de locuitori”, ne-a declarat Razvan Burleanu, presedintele Federatiei de Minifotbal din Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.