Preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2014 incep cu meciul amical impotriva Elvetiei, care va avea loc miercuri seara la ora 21:15.

Selectionerul Elvetiei, Ottmar Hitzfeld, a declarat ca dupa meciul cu Germania (care a fost infranta cu 5-3), meciul cu Romania trebuie sa fie unul in care sa-si depaseasca limitele.

Romanii sunt tehnici, dar probabil se vor axa mai mult pe contraatac in meciul cu noi. Exact de astfel de adversari avem nevoie in perspectiva preliminariilor Cupei Mondiale. Vor fi cateva schimbari in primul 11 fata de amicalul cu Germania. Imi pare rau ca nu va fi si Mutu pe teren, imi place cum joaca. Ar fi o greseala sa subestimam Romania", spune selectionerul, potrivit HotNews.

"Echipa lui Piturca este la acelasi nivel precum Slovenia, Albania si Cipru, echipe pe care le vom intalni in preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2014", a continuat Hitzfled, potrivit OnlineSport.ro.

Victor Piturca nu este foarte optimist in ceea ce priveste meciul, el sperand ca romanii sa faca un meci bun si sa aiba rezultate pe masura, desi stie ca Elvetia este favorita.

Echipe probabile:

Elvetia: Benaglio - Lichsteiner, Von Bergen, Senderos, Ziegler - Fernandes, Xhaka, Inler - Mehmedi, Barneta - Derdiyok.

Romania: Lobont - Rat, Gaman, Chiriches, Papp - Costin Lazar, Bourceanu - Cristi Tanase, Grozav, Torje - Daniel Niculae.

Arbitru: Sven Odvar Moen (Norvegia).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.