Lucian Bute a pierdut centura de campion IBF, dupa ce a fost invins de Carl Froch, in repriza a cincea, prin KO tehnic.

"Conform contractului, meciul revansa dintre Lucian Bute si Carl Froch ar trebui sa aiba loc in luna septembrie. Vrem sa organizam lupta la Bucuresti. Inainte de toate, Bute trebuie sa-si faca toate analizele si apoi vom vorbi despre revansa", a declarat Rudel Obreja, presedintele FRB, potrivit HotNews.

Primul K.O. din cariera: Bute a pierdut centura IBF

Pugilistul roman nu se gandeste deocamdata la meciul-revansa cu Froch, precizand ca are nevoie de liniste acum, insa in cazul in care meciul se va desfasura la Bucuresti, Arena Nationala va gazdui marele meci.

Bute n-ar boxa pentru prima data in fata publicului roman, in cazul in care meciul revansa cu britanicul Carl Froch va fi organizat la Bucuresti. In iunie anul trecut, pugilistul a luptat in sala "Romexpo" din Capitala impotriva francezului Jean Paul Mendy, pe care l-a invins prin KO in runda a 4-a si si-a pastrat centura de campion mondial, relateaza evz.

Bute exclude variante unei contestatii

"Cum sa fac contestatie? La ce? Arbitrul a oprit meciul si...Asa o fi (n.r. - despre intrarea promotorului Eddie Hearn in ring), eu n-am vazut meciul, dar e mult spus sa fac contestatie. Nu pot face acest lucru, pentru ca el a castigat in ring. Pana va fi o data viitoare trebuie sa-i dam credit", scrie OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.