BBC si NBC vor difuza Jocurile Olimpice de vara de la Londra la televizor, pe Internet, pe telefoane mobile si in format 3D.

Televiziunea britanica BBC a anuntat ca va oferi telespectatorilor "cea mai vasta acoperire mediatica" a Jocurilor Olimpice de la Londra, care va totaliza 2.500 de ore de transmisiuni sportive, difuzate pe site-ul sau si prin intermediul unor streaminguri HD.

JO 2012: Cinci romani vor purta Torta Olimpica

BBC va oferi transmisiuni live pentru fiecare sport si fiecare sport, atlet, arena sportiva si tara va avea propria sa pagina pe site-ul BBC.

Postul britanic va oferi totodata o aplicatie gratuita pentru telefoanele mobile, un site pentru browserele pentru mobile si aplicatii pentru televizoarele cu Wi-Fi incorporat - pentru transmisiuni in 3D si in Super Hi-Vision, scrie MEDIAFAX.

La randul sau, NBC va transmite Jocurile Olimpice in Statele Unite, iar postul de televiziune american a dezvaluit recent planurile sale pentru acoperirea mediatica a evenimentului. Astfel, site-ul NBCOlympics.com va difuza in direct fiecare competitie, o premiera mondiala care va totaliza 3.500 de ore de transmisiuni sportive, inclusiv ceremoniile de acordare a celor 302 medalii puse in joc la editia din acest an a Jocurilor Olimpice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.