Sport 28 Mai 2012 12:39
Anarhistii de la FAI (Informal Anarchist Federation) au mai lansat un atac asupra sistemului de comunicatii al politiei din Dundry iar tot ei ar sta in spatele unui atac armat din portul orasului Genova.

Un grup cunoscut de anarhisti italieni ameninta cu boicotarea Jocurilor Olimpice de la Londra, in urm asumarii responsabilitatii pentru sabotarea sistemului de metrou din Bristol.

Intr-un Regat Unit al controlului si al domesticirii, noi suntem ”acei oameni nepatrioti” care considera ca Jocurile Olimpice 2012 sunt foarte ofensive. Nu avem nicio retinere sa folosim activitatea noastra ca sa stricam imaginea nationala a tarii si sa paralizam economia asa cum putem. Pentru ca pur si simplu, noi nu vrem turisti bogati, noi vrem un razboi civil”, se arata declaratia emisa de anarhistii italieni, potrivit gandul.

Jocurile Olimpice vor fi "pazite" de o arma sonica

Autoritatile britanice anunta ca securitatea Jocurilor Olimpice va fi asigurata pe toate planurile, pentru acest lucru investindu-se peste 1,25 mld de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.