DNA precizeaza ca nu are nicio sesizare a Oficiului de Combatere a Spalarii Banilor privind o eventuala mita ce ar fi fost primita.

"La solicitarea dumneavoastra din data de 21 mai 2012, Biroul de Informare si Relatii Publice este abilitat sa va comunice urmatoarele: Persoanele la care faceti referire in cerere nu au calitatea de invinuit sau inculpat in niciun dosar penal care sa aiba ca obiect aspectele mentionate in solicitarea dumneavoastra", precizeaza DNA, scrie OnlineSport.ro.

DNA a fost solicitat sa raspunda daca are inregistrata vreo lucrare transmisa de catre Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor (ONPCSB) privind remiterea unor sume catre Ion Craciunescu de la Arpad Paszkany, in conturi din Insulele Cayman, potrivit unor afirmatii din presa ale finantatorului FC Vaslui, Adrian Porumboiu.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.