Selectionerul e multumit de majoritatea jucatorilor pe care i-a folosit. Tehnicianul Victor Piturca a considerat util acest test in ciuda tuturor problemelor care au fost.

"Nu m-a interesat in mod special rezultatul acestei partide. Oricum este important ca in nationala au debutat foarte multi jucatori si ca aproape toti dintre cei pe care i-am convocat au facut un meci bun, in urma caruia voi trage concluziile necesare", a declarat Piturca, la iesirea de la vestiare. Ca de obicei, antrenorul nationalei i-a luat apararea presedintelui FRF, Mircea Sandu. "Nu a fost problema romanilor ca fotbalistii nigerieni au venit in ziua meciului si ca au ajuns pe stadion cu exact o ora inaintea jocului".

Piturca nu a tinut conferinta la sfarsitul meciului si a mai spus ca este multumit de rezultat, desi, dupa numarul ocaziilor de joc, meciul ar fi trebuit sa se termine 6-2 sau 7-2. "Si nigerienii au jucat destul de bine si au avut ocazii sa inscrie de doua ori", a explicat Piti.

Ambasadorul Nigeriei a impartit invitatii la meci

Cu o jumatate de ora inaintea inceperii partidei, dintr-un Mercedes cu numere apartinand corpului diplomatic au coborat cativa membri ai Ambasadei Nigeriei la Bucuresti. Printre ei s-a aflat chiar ambasadorul acestei tari africane care a fost abordat de un grup de suporteri nigerieni pentru a le facilita accesul pe stadion. Ambasadorul a fost binevoitor si a impartit invitatii timp de 10 minute, intr-un final gazdele rugandu-l pe oficialul nigerian sa urce la loja. Vreo 60 de suporteri au luat loc la tribuna intai.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.