Actionarii clubului de fotbal FC Arges au decis marti seara sa puna in vanzare pachetul majoritar de actiuni catre orice persoana fizica interesata. Practic, oricine poate face dovada ca are un milion de euro in conturile firmei si se angajeaza sa-l investeasca la FC Arges, poate deveni proprietarul clubului. La randul lor, actualii actionari, care vor ramane in continuare in structurile societatii, se angajeaza ca toate datoriile catre jucatori sa fie achitate in timp util.

"Actionarii SC FC 2005 SA Arges, intruniti in sedinta extraordinara in data de 15 noiembrie 2005, au hotarat sa asigure suport financiar echipei FC Arges pana la gasirea unui investitor, acest lucru insemnand achitarea tuturor necesitatilor generate de activitatea competitionala. In al doilea rand, s-a decis cedarea a 51% din actiuni catre un investitor, persoana juridica. Acesta, in schimbul pachetului majoritar, ar urma sa investeasca aproximativ un milion de euro, constituit ca aport la capitalul social al SC FC 2005 SA Arges. Ofertele pot fi depuse pana la data de 1 decembrie 2005 la sediul clubului FC Arges", se arata intr-un comunicat trims de clubul pitestean.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.