Sport 20 Mai 2012 11:32
Chelsea Londra a castigat cu mult noroc la penalty-uri finala Ligii Campionilor, dupa un joc tactic fenomenal dar si multa sansa la ocaziile uluitoare ale nemtilor.

In fata propriilor fani, Bayern a inceput ca din pusca finala. Nemtii au pus totul pe cartea atacului, stiind ca Chelsea, va juca in stilu-i propriu englezesc, si a presat constant si tot mai insistent in jumatatea adversa. Robben si Ribery au fost principalele surse de pericol la poarta lui Petr Cech, cei doi jucatori facandu-si in permanenta aparitia la finalizare in careul sau in preajma portii englezilor, scrie OnlineSport.ro.

Insa chiar daca ocaziile s-au tinut lant la poarta lui Chelsea, excelenta defensiva a britanicilor a rezistat eroic. Suturi fulgeratoare de la distanta, executii elegante din careu, sau devieri subtile din apropierea buturilor, toate s-au impiedicat de fundasii englezilor. Iar ce a trecut de aparatori a respins fenomenal Petr Cech.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.