Romanul a cucerit titlul mondial Superkombat la categoria 91 kg dupa ce l-a invins prin decizie unanima pe croatul Ivan Stanic.

Dupa Daniel Ghita, campion al promotiei It's Showtime, Romania se poate lauda incepand de sambata seara cu un nou detinator al titlului suprem. Bogdan a dominat autoritar intalnirea disputata in Sala Sporturilor din Cluj-Napoca in fata a aproape 3.000 de spectatori si l-a pus la podea pe Stanic inca din prima runda cu un crseu. In ultima repriza, romanul a oferit faza serii dupa ce a cazut peste corzi din saritura in timp ce incerca sa trimita o lovitura de genunchi, insa a revenit rapid in ring si a incheiat meciul cautand un KO spectaculos, scrie OnlineSport.ro.

La finalul celor trei runde, arbitrii-judecatori au anuntat, in unanimitate, victoria sportivului roman. Pe langa Stoica, un alt conational a fost erou la Cluj-Napoca. Raul Catinas a devenit al doilea tricolor calificat la Final 8 din octombrie dupa ce a castigat piramida de patru.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.