Sport 9 Mai 2012 16:02
In ziua marii finale Europa League, in zona Arenei Nationale ploua de ore bune, este probabil ca acoperisul sa nu poata fi tras daca vremea se mentine proasta.

Se pare ca acoperisul, pe care municipalitatea a platit aproximativ 20 milioane de euro, nu functioneaza pe timp de ploaie, scrie b365.

Nu poate fi pus in functiune decat daca sint temperaturi apropiate de 0 grade Celsius si nu sunt precipitatii. Acoperisul are o statie meteo proprie si, daca aceasta da unda verde ca sa il tragem, o putem face, daca nu – nu. Nu putem apasa pe buton cum vrem noi, fiindca ne vad nemtii si ne pierdem garantia”, au explicat surse din cadrul Primariei.

Sursele se refera la faptul ca garantia devine nula in cazul folosirii mecanismului in caz de temperaturi scazute si ploaie. Acoperisul a fost retractat recent pentru vizita lui Michel Platini si a mai fost folosit o singura data la un meci Steaua - Rapid cand ceata densa punea in pericol disputarea partidei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.