Miodrag Belodedici, ambasadorul finalei Ligii Europa a declarat ca majoritatea romanilor vor sustine echipa pregatita de Marcelo Bielsa.

"Romanii sunt nerabdatori sa vada echipa Athletic condusa de domnul Bielsa, surpriza Europei. Este echipa la moda. Surpriza turneului. Traiectoria ei a fost extrem de comentata. Manchester United, Schalke...dupa jocuri bune. As spune ca majoritatea romanilor tin cu domnul Bielsa si echipa sa, desi admira si pe Atletico Madrid", a spus Belodedici, potrivit OnlineSport.ro.

Intrebat cu cine va tine la finala, Belodedici a spus: "Cu Bucuresti. Mi-ar fi placut sa vina aici Valencia, unde am jucat doi ani. Dar oricum va fi o finala minunata. Doua echipe care joaca frumos, pe atac. Vor fi multe goluri. Echipele au personalitatea antrenorilor care le conduc. Domnul Bielsa a oferit experienta sa unui grup de tineri impetuosi; Simeone antreneaza de mai putin timp, dar transmite ambitia sa jucatorilor".

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.