Pugilistul Lucian Bute este pregatit sa lupte 12 runde cu Carl Froch, romanul mergand in Anglia fara sa se gandeasca sa il faca knock out pe britanic.

"Nu va fi usor sa il fac knock out. Inca o data, obiectivul meu nu e sa ma duc acolo si sa il fac knock out in prima repriza sau in repriza a doua. Obiectivul meu e sa castig, sa imi asigur victoria", a declarat Lucian Bute pentru The Monney Channel.

Cel mai important aspect e insa faptul ca Lucian este extrem de motivat sa castige. Motivul: putini boxeri din afara Europei au reusit sa invinga pe batranul continent.

Tyson: Lucian Bute va fi invins de Froch

“Este dificil sa castigi un meci in Europa, aproape imposibil, iar din aceasta cauza multi refuza sa lupte aici. Mai mult, pentru Bute este un meci in care el l-a provocat la lupta pe adversarul sau. Va fi privit ca un intrus, ca unul care nu trebuie sa castige”, scrie money.ro.

Citeste si Bute, in top 10 boxeri invincibili


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.