O parte a conducatorilor clubului Galatasaray vrea sa-l aduca inapoi pe Mircea Lucescu. Ziaristii turci sustin ca antrenorul de la sahtior Donetk e dispus sa accepte provocarea. Un grup de membri ai Galatei, care se opune presedintelui gruparii, Ozhan Canaydin, vrea schimbarea acestuia si readucerea lui Mircea Lucescu la conducerea tehnica, sustine cotidianul "Star".

Mutarile dorite de acestia se vor produce in ianuarie sau martie 2006. "Pentru membrii respectivi, care il considera pe antrenorul Eric Gerets insuficient de bun, cel mai potrivit pentru postul de director tehnic este Lucescu, la care s-a renuntat, desi adusese echipei bucuria titlului", noteaza "Star:, care precizeaza ca acesti membri ai gruparii din Istanbul au discutat deja cu Lucescu, care le-ar fi spus ca este dispus sa revina. Cel mai bun antrenor roman al momentului a pregatit Galata in perioada 2000-2002, castigand Supercupa Europei, in 2000 si campionatul Turciei, in 2002.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.