Presedintele lui Dinamo i-a transmis patronului echipei ardelene, Arpad Paszkany, prin intermediul omologului sau de la CFR, Iuliu Muresan, ca este un lingau, un ungur imputit si ca nu stie limba romana.

Un nou scandal a izbucnit dupa Adunarea Generala a LPF de ieri. Presedintele de la CFR Cluj, Iuliu Muresan, a dezvaluit ca fratii Ioan (foto stanga) si Victor Becali i-au transmis amenintari si alte cuvinte "gretoase" patronului echipei ardelene, Arpad Paszkany.

"Giovani a venit la mine, urmat mai apoi si de Victor, si mi-a spus ca au un dosar, ca Paszkany este un ungur imputit, ca-i rupe nasul, ca-i dau o flegma intre ochi si chestii din astea. I-a suparat adevarul ca l-am demascat pe Gica Popescu ca fiind omul lor! Gica este marioneta lor! Sunt sigur ca exista o legatura intre fratii Becali si Popescu. Este omul lor, este produsul lor, ei l-au pus sa candideze, sa le asigure suprematia in fotbal, sa domine! Daca este adevarat ce se spune ca a facut Giovani la Dinamo, e o rusine pentru acest club ca se asociaza cu asemenea oameni! Ma mir ca Nicolae Badea poate sa stea la masa cu asa om!", a afirmat Muresan.

Victor Becali a specificat ca a venit la LPF dupa Adunare, la invitatia lui Dragomir, pentru a participa la masa festiva. "Muresan este un om de nimic! Este un munte de om care minte in asemenea hal! E rusinos ca face parte din fotbalul romanesc! I-am spus doar ca Paszkany nu poate sa vorbeasca despre mine fara sa ma cunoasca. Si la mine a venit cineva cu un dosar cu toate nenorocirile pe care le-a facut Paszkany, dar nu ma intereseaza. Dau dovada de lipsa de caracter si vor sa loveasca in Gica Popescu prin intermediul nostru. Paszkany vrea sa intre in gratiile lui Mircea Sandu si se gudura pe langa el, atat este de lingau. Pana sa se intalneasca cu mine, sa invete sa vorbeasca romaneste, ca o face ca Ildiko din telenovela!", a fost replica lui Victor Becali.

Noul si in acelasi timp vechiul presedinte al LPF, Dumitru Dragomir, si Jean Padureanu au spus ca nu au auzit cuvinte jignitoare sau amenintari. Presedintele bistritean a confirmat doar faptul ca Becali i-a transmis lui Paszkany ca ar avea un dosar despre el.

Ungur imputit!
Ii rupem nasul!
Ii dam o flegma intre ochi!
Il facem de la brau in jos!
Avem un dosar cu nenorocirile facute de el!
Sa invete limba romana!
"Mesajele" lui Victor si Giovani Becali catre Arpad Paszkany

Cere ca lui Victor Becali sa i se retraga licenta

Presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ieri ca va face plangeri la toate forurile sportive impotriva fratilor Becali. "Vom face memorii la comisiile de disciplina ale LPF si ale FRF si vom cere pedepsirea lui Giovani Becali. De asemenea, vom solicita sa i se retraga lui Victor Becali licenta de impresar. In plus, ne vom plange si la UEFA si vom trimite un memoriu la Consiliul National de Combatare a Discriminarii. Asa cum suporterii au fost amendati din cauza scandarilor rasiste, asa sa fie amendat si Becali, fiindca l-a facut pe Arpi (n.r. - Arpad Paszkany, patronul lui CFR) ungur imputit", ne-a spus Muresan, care a completat: "Popescu va avea de suferit la alegeri din cauza comportamentului lui Giovani".

"Nu ma cobor la nivelul acestor personaje’’

Arpad Paszkany, patronul lui CFR Cluj, nu a dorit sa vorbeasca prea mult despre acest incident. Intervenind telefonic la postul de radio Total Sport FM. ‘’Este foarte greu de comentat. Nu doresc sa ma cobor la nivelul acestor personaje. Lumea cunoaste acest tip de oameni. Le-as face o prea mare publicitate si, sincer, nu cred ca merita", a declarat Paszkany. Oficialul clujenilor a spus aseara in cadrul emisiunii Fanatik Show ca este grava reactia fratilor Becali. "Giovani si Victor s-au uitat la prea multe filme si nu sunt decat niste pseudomafioti", a comentat Paszkany. Ironizat si el in direct de Victor Becali, care l-a intrebat daca a fost securist, Iuliu Muresan a replicat: "Da, dar am avut grad mai mare ca dumneavoastra".


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.