Sport 19 Aprilie 2012 11:59
Chelsea a obtinut o victorie nesperata in fata Barcelonei, dupa reusita lui Didier Drogba, iar visul lui Roman Abramovici de a castiga Liga Campionilor este tot mai aproape.

Chiar daca a jucat in deplasare, Barcelona si-a respectat statutul de favorita a dublei inca din primele minute. Catalanii au ascuns mingea si a fost nevoie de mai bine de doua minute pentru ca gazdele sa aiba primul contact, scrie OnlineSport.ro.

Pe fondul dominarii categorice, Barcelona a presat incet dar limpede, iar prima ocazie de gol a venit dupa noua minute. O pasa peste apararea adversa a lui Iniesta l-a lasat liber cu portarul pe Alexis Sanchez, insa lobul acestuia s-a oprit intransversala.

Chelsea nu si-a revenit usor si s-a multumit sa foloseasca o aparare supraaglomerata la Leo Messi, dar pericolul a venit din nou din partea lui Iniesta.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.