Concordia Chiajna s-a impus cu 3-2 in deplasarea de la Brasov, castigand in prelungiri un meci foarte tensionat si cu greseli mari de arbitraj.

Partida de la Brasov nu a fost lipsita de tensiuni, meciul fiind unul incins atat ca joc, cat mai ales ca urmare a deciziilor de arbitraj. Brasovenii au dominat ostilitatile, au pasat mai mult si au avut o posesie superioara, insa golurile au venit in prima faza la poarta lor, scrie OnlineSport.ro.

Krumov a reusit sa deschida scorul pentru Concordia Chiajna inca din minutul 13, dupa ce a reluat imparabil cu capul de la prima bara o centrare din corner de pe stanga. Brasovenii s-au napustit imediat spre poarta adversa, luand cu asalt careul lui Nita, iar in minutul 24 Mugurel Buga a reusit sa trimita mingea in plasa dupa centrarea lui Distefano. Asistentul a semnalizat insa gresit ca mingea a depasit linia de fund in momentul centrarii si golul stegarilor a fost anulat incorect.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.