Sport 8 Aprilie 2012 11:51
Venirea lui Gica Hagi la Steaua a fost o varianta vehiculata intens in ultimii ani, de fiecare data cand Gigi Becali a cautat antrenor.

"Eu cu Gigi vorbesc din cand in cand. Ne-am impacat, relatia este buna, dar nu s-a discutat niciodata de asa ceva. Punct. Voi antrena in Romania, acolo unde voi avea decizie suta la suta pe plan tehnic. Daca nu, am Academia, ma duc la juniori... Vreau sa am putere de decizie in orice. Tehnic. Conducerea imi da bugetul, eu ii creez strategia, cum trebuie sa fie in 2-3 ani. Numai manager vreau. Greseala mea cand am venit la Steaua a fost ca am acceptat cand el mi-a zis sa fiu antrenor. Eu trebuia sa fiu manager", a spus Gica Hagi, potrivit OnlineSport.ro.

Pe langa mana libera in luarea deciziilor importante, Hagi isi mai doreste si un an de gratie in care sa nu i se ceara castigarea campionatului.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.