Sport 8 Aprilie 2012 10:13
Sursele citate au precizat ca Directia Nationala Anticoruptie a pus sechestru pe un imobil apartinand lui Mircea Sandu si pe trei imobile ale lui Dragomir.

Procurorii DNA au pus sechestru pe bunuri mobile si imobile ale presedintelui FRF, Mircea Sandu, presedintelui LPF, Dumitru Dragomir, si ale celorlalti zece membri ai Comitetului Executiv cercetati in cazul excluderii Universitatii Craiova.

Mircea Sandu, audiat la DNA

Mircea Sandu si avocatul sau au mers, joi, la sediul DNA unde au stat circa o jumatate de ora, Cristian Ene afirmand la iesire ca au dat niste declaratii si precizand ca nu s-a pus sechestru pe bunurile federatiei sau pe cele ale conducatorului acestui for.

Federatia Romana de Fotbal (FRF) si Liga Profesionista de Fotbal (LPF) sunt invinuite de procurorii DNA in dosarul excluderii Universitatii Craiova, alaturi de presedintii acestor foruri, Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, si de alti 10 membri ai Comitetului Executiv al FRF. Acestia sunt invinuiti de abuz in serviciu si de sustragere de bunuri de sub sechestru, scrie MEDIAFAX.

Pana in prezent, au fost audiati de DNA toti cei acuzati in acest dosar si mai multi fosti componenti ai echipei oltene.

Presedintele FRF, Mircea Sandu
, declara ca decizia Comitetului Executiv de a exclude clubul Universitatea Craiova a intrat imediat in vigoare, singura posibilitate ca aceasta hotarare sa fie anulata fiind in cadrul votului Adunarii Generale din 2012. Dupa dezafiliere, jucatorii Universitatii Craiova au devenit liberi de contract si au plecat gratis la alte echipe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.