George Copos se va retrage la vara de la Rapid, dupa cum a anuntat de multe ori, iar gruparea de la Giulesti va ramane o afacere de familie.

Cel mai vechi patron din Liga I, aflat la conducerea Rapidului din 1992, a decis s-i delege ficei lui, Alexandra Copos, responsabilitatea conducerii clubului.

"Este cel mai infocat suporter al echipei, cu siguranta va sti cum sa conduca clubul", era fraza favorita a boss-ului din Giulesti. Acum, a venit momentul ca Rapidul sa fie Alexandrei si in acte, mai ales ca George Copos s-a declarat, in urma cu cateva zile, scarbit de fotbal, scrie realitatea.

Anul viitor se va desfasura FOTE 2013 (Festivalul Olimpic al Tineretului European), eveniment care ca reprezenta principala sursa de venit pentru hotelurile grupului Ana iar Copos doreste sa se ocupe personal de bunul mers al lucrurilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.