In urma cu 30 de ani, Michael Jordan a adus titlul universitar in campionatul NCAA pentru North Carolina cu un cos istoric.

Jordan avea 19 ani in 1982, atunci cand a castigat titlul NCAA in fata echipei conduse de Patrick Ewing, devenit si el apoi o legenda a baschetului american. Rapunsul lui Jordan 'vom vedea' anunta raspicat ca avea planuri si ambitii mari, au fost niste cuvinte venite din gura unui jucator care si-a dorit mereu sa castige cu orice pret si sa fie primul in baschet, fiind si un neconformist, scrie OnlineSport.ro.

S-au implinit 30 de ani de la acel cos al lui Jordan, in 2012, odata cu titlul NCAA castigat de Kentucky in fata lui Kansas. A avut dreptate profetia din 1982 legata de cariara lui Jordan sau au fost si alte momente mai importante? Sa vedem un top 10 al unor borne din cariera numarului 23, cel care si-a castigat prin eleganta, tehnica si ideile sale renumele de 'Sir Air'.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.