Sport 1 Aprilie 2012 10:42
Desi a ramas in inferioritate numerica inca dinainte de pauza, dupa ce Cosmin Moti a fost eliminat, Dinamo a rezistat excelent in fata ofensivei Mediasului si a dat lovitura in ultimele minute.

Cu exceptia unei ocazii a lui Marius Niculae in minutul 9, meciul din Stefan cel Mare nu a oferit nimic spectaculos aproape o repriza intreaga. Nicandro a incercat pentru prima data sa ameninte poarta lui Balgradean in minutul 25, insa sutul lui de la 20 de metri nu a pus probleme portarului dinamovist, scrie OnlineSport.ro.

In rest, putinii spectatori din tribunele stadionului Dinamo s-au plictisit enorm la tentativele esuate de constructie asezata a dinamovistilor si la jocul extrem de inchis prestat de oaspeti, a caror principala sarcina a fost sa nu primeasca gol. Aparatorii medieseni i-au marcat strans pe Niculae si Platini, iar mijlocasii alb-rosilor au fost prea lipsiti de inspiratie pentru a desface apararea aglomerata a Gazului.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.