Gigi Becali si Dinu Gheorghe s-au intalnit marti dimineata pentru a pune pe hartie intelegerea la care au ajuns luni seara.

Becali schimba antrenorii "ca pe sosete"

Ilie Stan a fost demis din functia de antrenor principal al Stelei dupa 20 de minute de discutii cu Gigi Becali, scrie OnlineSport.ro.

Becali: Stan este vinovat pentru esecul Stelei

"A venit omul, am facut socotelile, a luat banii. Ne-am despartit prieteneste. I-am multumit pentru tot ce a facut. Pana cand a venit el, ma bateam cu trei, acum ma bat doar cu CFR Cluj. Mihai Stoichita este noul antrenor al Stelei. Vine acum, facem staff-ul tehnic. O sa vina Teja, il sun si pe Eugen Nae. Dau afara cum vreau eu, cat vreau eu, pe cine vreau eu. I-am spus lui Stan ca pot sa-i mai ofer o sansa, dar el mi-a zis ca nu mai vrea", a spus Gigi Becali.

Sub comanda lui Ilie Stan, Steaua a fost eliminata in optimile Cupei Romaniei de Poli Timisoara si in 16-imile Ligii Europa de Twente.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.