Sport 27 Martie 2012 11:09
Gigi Becali a declarat, luni seara, dupa remiza din meciul cu Gaz Metan Medias, scor 0-0, ca cine a facut echipa este vinovat pentru acest esec.

"Mediasul este o echipa care ne-a invitat sa o batem, dar noi nu am vrut. Tanase si Rusescu au fost schimbati desi au fost cei mai buni de pe teren. Cine a facut echipa este vinovat pentru acest esec", a spus Becali la finalul meciului, dupa care a mers la vestiare.

"Din moment ce eu spun ca n-o sa-l mai vedeti niciodata pe Chiriches fundas dreapta si a fost fundas dreapta... Din moment ce n-ai nici fundas stanga, n-ai nici fundas dreapta de rezerva. Lupu, pe care eu il sustin, sta in tribuna. Mi se pare ca e ceva facut impotriva mea. Nu stiu ce se intampla, cine o face, cum o face... Nu credeam ca Ilie Stan poate sa-mi faca in oftica. M-a pus in fata faptului implinit, nu mai puteam sa fac ceva. Daca-mi cerea aprobare, da, dar el m-a pus doar in fata faptului implinit", a continuat Becali, potrivit OnlineSport.ro.

Cititi intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.