Sport 26 Martie 2012 11:19
FC Vaslui a obtinut o victorie importanta in deplasarea din Stefan cel Mare, invingand pe Dinamo cu 1-0 prin reusita lui Yero Bello din startul reprizei secunde.

Fara Luchin, Dragos Grigore si Marius Niculae, suspendati in aceasta etapa, Dinamo a primit vizita Vasluiului intr-un meci extrem de important pentru ierarhia de la varful clasamentului.

Duelul unor echipe cu pretentii la castigarea titlului n-a produs spectacolul fotbalistic la care se astepta multa lume. Lipsurile din tabara dinamovista si apatismul aratat de moldoveni a facut ca meciul sa fie unul plictisitor pe alocuri si lipsit de culoare in general, doar de cateva ori cele doua echipe reusind sa arate ceva notabil, potrivit OnlineSport.ro.

Vasluienii au inceput mai bine, centrarile lui Adailton din faza fixa fiind principalele surse de emotii la poarta lui Balgradean. Cu un Wesley si un Sanmartean foarte putin vizibili, Adailton a fost singurul care a periclitat serios poarta, in minutul 7, la o lovitura libera executata insa pe directia lui Balgradean.

Cititi intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.