Pentru ca la Poli se tot vorbeste despre veniri, cineva trebuie sa plece. Dupa toate probabilitatile, primii vizati sint Anton Dobos si Viorel Moldovan, ambii avind o neintelegere cu patronul Marian Iancu.

Prin aducerea lui Ion Craciunescu, presedintele Iancu i-a luat multe din atributiile fostului international Anton Dobos si i le-a dat fostului arbitru. Ruptura dintre cei doi a fost vizibila inca de la instalarea lui Hagi ca manager general. "Toni se comporta ca un patron, dar de fapt e director", arunca o sageata Iancu, iar replica lui Dobos nu s-a lasat asteptata: "Cum ar vrea sa ma comport? Doar am fost patron".

Hagi vrea stranieri

In mod sigur, a doua plecare din echipa "alb-violeta" va fi atacantul Viorel Moldovan. "Conducerea poate schimba scaunele din tribune, poate schimba orice, ca noi nu vom fi pe primul loc" sau "sintem o echipa de pluton" sint doar citeva dintre declaratiile lui Moldovan la adresa lui Iancu. Replica boss-ului BkP n-a intirziat. "Este ultima data cind mai accept ca un jucator sa vorbeasca astfel", a spus, extrem de deranjat, Iancu.

Aceste declaratii ar putea sa-i fie fatale lui "Moldogol", care face orice sa-l intepe pe patron. De aceea, spun surse din interiorul clubului, cei doi vor pleca cu siguranta pina la jumatatea lunii decembrie. Iar primul semn va fi nefolosirea lui Moldovan ca titular in meciurile care urmeaza. Alte posibile plecari la sfirsitul turului de campionat ar fi Coman si Caramarin, care s-au trezit deodata in dizgratiile galeriei. In schimb, "Hagi va avea orice jucator isi doreste", banatenii nerenuntind la Cocis, Mazilu, Tibi Balan, Contra sau Codrea.

Cite doua antrenamente zilnice

De cind a venit la Timisoara, Hagi s-a apucat serios de treaba si nu i-a menajat deloc pe fotbalistii cu care lucreaza. Mai mult, de patru zile echipa "alb-violeta" face cite doua antrenamente, unul dimineata si unul dupa-amiaza, primul - deschis presei si publicului, si celalalt - inchis curiosilor. Astazi, de la ora 14.00, va avea loc un meci amical cu echipa FK Zemun (Serbia-Muntenegru), intrarea pe arena fiind libera.

Palmaresul se disputa in instanta

Dupa ce in urma cu citeva zile s-a tot vehiculat prin presa faptul ca palmaresul echipei "alb-violete" ar fi ajuns la niste suporteri olteni, conducerea clubului de pe Bega a reactionat si a infirmat aceste zvonuri, spunind ca palmaresul lui Poli nu poate fi vindut sau cumparat de cineva. "Nu ne priveste ce face Claudio Zambon cu societatea sa pe actiuni. Asteptam ca institutiile judecatoresti sa se pronunte in acest sens, deoarece Institutul Politehnic este cel care detine palmaresul si a infiintat echipa Poli. Istoria nu este de vinzare, iar ceea ce s-a intimplat cu societatea pe actiuni pe care Zambon a plimbat-o prin Romania nu ne priveste", spune Emil Rosianu, vicepresedintele Poli.

Rosianu nu stie nici el unde este palmaresul "alb-violet" si spune ca, daca ar fi stiut aceste lucruri, ar fi incercat sa faca totul pentru a-l recupera: "Societatea pe actiuni care ne-a fost prezentata de Zambon nu are nici o legatura cu Timisoara, in afara de titulatura".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.