Sport 18 Martie 2012 13:43
FC Vaslui a obtinut biletele pentru semifinalele Cupei Romaniei dupa ce a invins dramatic la Galati pe Otelul.

Otelul a inceput meciul ca din pusca, galatenii incercand sa arate prin jocul lor ca il sprijina total pe Dorinel Munteanu, antrenorul fiind amenintat cu demiterea in cazul unei infrangeri in meciul din sferturile Cupei cu Vaslui. Otelarii au pornit cu multa determinare la atac inca de la fluierul de start al lui Catalin Popa, iar la doar 4 minute de la inceputul meciului au avut o dubla mare ocazie de gol. Dupa o aruncare de la margine lunga a lui Salageanu, Iorga a trimis cu capul in bara din stanga, de unde mingea a sarit la Stromajer, insa acesta a fost blocat in ultima clipa de portarul Borjan, scrie OnlineSport.ro.

In timp ce vasluienii se impiedicau in minge, se incurcau reciproc si nu le iesea nimic in ofensiva, galatenii au creat pericol dupa pericol la poarta adversa. Doar ocazia lui Temwanjera din minutul 14 a dat semnalul ca vasluienii nu au venit doar sa se apere la Galati.

Cititi intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.