Presedintele “bancarilor” nu l-a avut la suflet pe fostul tehnician, preferand sa-i ofere un angajament prietenului Duna

Italianul Cristiano Bergodi si oficialii clubului FC National au discutat in cursul zilei de ieri ultimele amanunte legate de contractul fostului secund al lui Lecce. Astfel, in jurul orei 18:00, Bergodi a fost numit principal, urmand a-l avea secund pe Marin Duna. Lovitura de gratie a fost primita de interimarul Catalin Necula, care a fost exclus din staff-ul tehnic, cu toate ca, in urma cu doua zile, fusese anuntat ca va ramane. "Domnul Iacov m-a chemat si m-a anuntat ca am fost demis, hotararea apartinandu-i presedintelui Radu Niculescu. A fost o lovitura pentru mine, tinand cont ca am pus mult suflet pentru echipa, si acum, la final, munca nu-mi este apreciata", ne-a spus Necula.

La randul sau, Constantin Iacov spune ca i-a parut rau de ceea ce s-a intamplat, insa hotararea apartine Consiliului de Administratie. "Ne-am despartit prieteni, iar inainte de a ne lua la revedere i-am spus sa considere acest sut in fund un pas inainte", a afirmat presedintele CA.

Surse neoficiale indica faptul ca Radu Niculescu si Catalin Necula nu se simpatizau inca de pe vremea cand erau coechipieri la FC National. De asemenea, Niculescu si Duna au avut intotdeauna o relatie buna, poate si datorita faptului ca formau cuplul de atacanti de temut la FC National.

"Bergodi a venit sa faca performanta"

Constantin Iacov spune ca l-a cunoscut pe Cristiano Bergodi prin intermediul unui prieten comun si ca a apreciat la italian faptul ca la prima discutie nu a adus vorba de bani. "Am vrut sa ma pun la adapost dupa ceea ce s-a intamplat cu Landi. Aveam nevoie la echipa de o persoana care a lucrat in strainatate, pentru ca acolo exista un alt stil de joc, diferit de ce se vede prin tara. Bergodi a venit sa faca performanta", a explicat oficialul.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.