Sport 13 Martie 2012 10:41
Steaua s-a impus la limita in meciul din deplasarea de pe Cluj Arena, reusind sa invinga Universitatea cu 1-0 prin golul marcat de Raul Rusescu.

Steaua a controlat autoritar prima repriza, cand si-a creat mai multe ocazii de gol in ciuda accidentarilor si schimbarilor efectuate, pentru ca repriza secunda sa apartina, mai ales spre final, gazdelor.

Tatarusanu a inchis insa perfect poarta la numeroasele ocazii uriase ale clujenilor, insa a vazut de doua ori si cum mingea a lovit bara (o data dintr-un ofsaid neconculdent) si a avut noroc cand un sut din 3-4 metri a fost trimis slab direct in bratele sale, scrie OnlineSport.ro.

Jucatorii Stelei pot veni acasa, dupa ce au fost amenintati ca raman la Cluj daca nu vor bate. Stelistii se intorc acasa si la propriu si la figurat, meciul din etapa urmatoare, cu Astra, fiind programat pe stadionul din Ghencea. Rusescu este cel care a adus Stelei sase puncte din sase posibile, in 2012.

Citeste intreaga cronica despre meciul Steaua-Universitatea Cluj pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.