Campionul olimpic Marius Urzica a declarat ca vrea sa se retraga dupa ce va castiga o medalie la Mondialele din Australia. "Va fi ultima mea competitie. Mi-a ajuns! Am castigat tot ce se putea din gimnastica si, acum, la final, ar fi frumos sa inchei cu o medalie mondiala", a punctat Urzica, nominalizat de FRG pe lista oficiala a intrecerilor de la Melbourne, alaturi de Marian Dragulescu, Ioan Suciu, Razvan Selariu si Alin Jivan.

Referindu-se la Mondiale, ieri, secretarul general al FRG, Adrian Stoica, a anuntat ca nu vor mai exista modificari in structura lotului tricolor format din cei cinci gimnasti decat in cazul unor accidentari nedorite si a adaugat ca obiectivul gimnastilor este castigarea a doua medalii la Mondiale, punctand ca sanse de reusita concursurile de sol, cal cu manere, sarituri si individual compus. Si daca la masculin situatia este clara, in schimb, componenta lotului feminin va fi decisa abia azi, cand gimnastele vizate pentru participarea la Mondiale vor fi supuse unei ultime verificari.

"Participarea Catalinei Ponor este certa, pentru ca a demonstrat ca stapaneste exercitiul la barna si chiar si solul. Celelalte gimnaste vor fi alese dintre Leonida, Eremia si Rosu. Cred ca doar doua dintre ele ar trebui sa fie in lot, alaturi de Ponor", a mai mentionat Stoica, el fiind convins ca Ponor va castiga o medalie la barna.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.