Gheorghe Hagi poate spune ca a debutat cu dreptul pe banca tehnica a Politehnicii Timisoara. Echipa sa a invins cu 2-1 pe concitadina CFR Timisoara (Divizia B) intr-un meci amical disputat miercuri seara. Partida, disputata pe parcursul a doua reprize a 35 de minute i-a prilejuit "Regelui" sa ia un prim contact cu elevii sai in conditii de adversitate. Golurile invingatorilor au fost marcate de atacantii Mansour si Gigel Bucur, in timp ce pentru divizionara secunda a punctat Rivis.

Pentru a se edifica asupra potentialului fotbalistilor pe care ii are sub comanda, Hagi a rulat aproape tot lotul avut la dispozitie. Profitand de pauza competitionala generata de disputarea meciurilor de baraj in preliminariile CM, precum si de amicalul pe care nationala Romaniei il va sustine in Franta, contra selectionatei Coastei de Fildes, oficialii clubului banatean au stabilit pentru sambata, de la ora 14.00, o noua partida amicala. Aceasta se va disputa tot pe stadionul "Dan Paltinisanu", insa adversarul va fi unul mult mai dificil fata de cel de miercuri seara: FK Zemun, din prima divizie a campionatului din Serbia-Muntenegru.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.